maandag 3 november 2014

Reflectie formulier beeldend, animatie filmpje

Reflectieformulier beeldend onderwijs

opdrachtomschrijving: animatie film
naam student: Sven Monshouwer

Reflecteer op zowel de product- als procescomponenten en geef ook duidelijk de samenhang tussen product- en procescomponenten aan. Je mag jezelf voor elke component een waardering geven (1 = lage waardering, 5 = hoge waardering), maar dat hoeft niet.


component
beschrijving
1
2
3
4
5
betekenis
Toen wij de opdracht kregen dachten we gelijk al aan iets op verre afstand. Hierdoor kreeg je een mooi effecten. Toen zijn we gaan bedenken welk aspect van feest we erin kunnen brengen en zo zijn we op het eindresultaat gekomen.






vorm
In het filmpje is in het begin niet echt goed te zien waar het over gaat. Maar hoe verder het filmpje vordert hoe duidelijker het wordt en daarom kun je echt zien dat het over feest gaat.






materie
We hebben gewerkt met een digitale camera. Voor de rest hebben we alleen gewerkt met wat papier om het decor op te bouwen. Om het filmpje te bewerken hebben we windows movie maker.
Het werkte gemakkelijk allemaal en daarom zou ik het vaker gebruiken.





beschouwing
Wij hebben elkaar geïnspireerd door onze plannen te delen en die uit te werken.





werkwijze
Het lastige vond ik om steeds het zelfde beeld te krijgen. Je kon wel een statief gebruiken maar die was te laag om over de reling heen te gaan.






onderzoek
Zie filmpje blog.







eindoordeel:

Wat vind je geslaagd? Leg uit.


Als je de animatie nu ziet, is die erg geslaagd. Dit komt mede dankzij de samenwerking. Dat ging heel goed bij deze opdracht.


Wat kon beter? Waarom?

Volgende keer zou ik de camera op een andere manier vast zetten omdat we nu wat ongelijke beelden hebben




Bij het maken van bovenstaande opdracht heb je beelden gebruikt als inspiratiebron. Geef van minimaal één door jou gebruikt beeld aan wat de functie is en beschrijf waarom je dat vindt.


beeld
functie(s)
beschrijving
Plaats hier de afbeelding van het beeld of verwijs naar het beeld dat ergens anders op je blog staat.

Geen inspiratie bron gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten